18 augusti 2016
17:30

Förslöv

Referat: Perstorp - Förslöv

Perstorp fick en bra start och vi fick till stor del jaga och försvara oss. När vi väl fick bollen blev det mest ensamanfall där vi blev stllastående och hoppades att våran bollhållare skulle lyckas på egen hand.
I slutet av första halvlek började vi hjälpa varandra bättre men då hade Perstorp redan leningen med 2 - 0.
I andra halvlek jobbade vi vidare och spelet var mer jämnt mellan lagen. Efter ett fint genomskärande pass från Måns till William lyckades William skjuta bollen i mål vid stolproten. Perstorp började bli oroliga och en stund kunde vi känna lukten av ytterligare reduceringsmål. Under vår press mot Perstorps mål fick de olyckligtvis en kontring och friläge där vår målvakt Philip räddade med en utrsuning men touchade Perstorps spelare som rättvist fick sig en straff tilldömd. Straffen satte Perstop säkert i krysset som därmed fastställde resulatet.